The kids are alright recension

Varför har vi inte sett detta ämne ens blivit diskuterat tidigare på vita duken? Två mammor skapar en familj. Förvecklingar sker, intriger nystas upp. Det är magiskt bra i ”The kids are alright”. Annette Benning strålar, Julianne Moore som vanligt knäckande. Det är magnifik film från första rutan. ”The kids are alright” hanterar ett ämne som är vida omdebatterat men aldrig uttalat. Ett hett ämne som aldrig lämnar våra egna funderingar eller kökbordsdebatter hemma i trygg och säker miljö. ”The kids are alright” vågar allt det och lite till. Det är synnerligen efterlängtat och som film fungerar det alldeles ypperligt. En av årets ”måste” upplevelser med enormt starka skådespelarinsatser, fantastisk regi och välskrivet manus. Vad mer önskas? 

Betyg 4/5 



Två vanliga mammor



En vanlig mamma och en karlakarl


Kommentarer
Postat av: Pia

Själv var denna film en besvikelse, kändes som den var sponsrard av republikanerna! Alla fördomar som finns spelade man på. Ex med en man i sänga så är det fyverkeri?!

Denna film känns hyllad för att den berör ämnet, men tyvärr gör den inte ämnet rättvisa enligt mig. En hetro film om HBT ....men som HBT hade velat vara utan är iaf min mening.

Beställde den till relesen å la ut den på tradera dagen ef vi sett den skratt

Några tankar ifrån mig

2011-03-13 @ 23:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0